EXPLOZE

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
EXPLOZE

pravdu nikdy neumlčíš ...

Přihlášení

Zapoměli jste svoje heslo ?

Poslední téma

» Diskuze
Diskuze - Stránka 6 Icon_minitime18/12/2021, 20:57 pro haslerka

» Diskuze
Diskuze - Stránka 6 Icon_minitime9/12/2021, 21:03 pro Dragana

» Diskuze
Diskuze - Stránka 6 Icon_minitime11/7/2020, 10:19 pro Otylka

» Diskuze
Diskuze - Stránka 6 Icon_minitime25/11/2019, 00:39 pro haslerka

» Diskuze
Diskuze - Stránka 6 Icon_minitime15/6/2019, 10:14 pro Hypatia

» Diskuze
Diskuze - Stránka 6 Icon_minitime27/3/2019, 22:58 pro Hypatia

» Diskuze
Diskuze - Stránka 6 Icon_minitime6/1/2019, 11:05 pro Hypatia

» Diskuze
Diskuze - Stránka 6 Icon_minitime10/7/2018, 23:25 pro haslerka

» Diskuze
Diskuze - Stránka 6 Icon_minitime1/5/2018, 22:13 pro Hypatia

Statistiky

Uživatelé zaslali celkem 41228 příspěvků v 61 tématu

Je zde 37 registrovaných uživatelů

Nejnovějším registrovaným uživatelem je standa82

+11
motolka
Irča
Cherry
Otylka12345
Marie2
Laura
Krteček
Kalamandra
Hypatia
haslerka
Dragana
15 posters

Diskuze

motolka
    motolka

Diskuze - Stránka 6 Empty Re: Diskuze

Příspěvek pro motolka 17/8/2017, 14:26

Otylka napsal:

A co my, nic???? Jak to? My si malujem politiky na tramvaje? YYess
    My jsme se tenkrát zmohli na tohle, když Zeman nechtěl dobrovolně pověsit prezidentský post na hřebík.

Diskuze - Stránka 6 56f66b503a5fab395d54ed42c950_r4:3_w240_h180_gi:photo:545524
    Otylka
    Otylka

Příspěvek pro Otylka 17/8/2017, 14:09

motolka napsal:
    Otylka napsal:

Jednoho jsme měli ve třídě. Moc chytrý kluk, ale rejpavej.
    Říkali jsme mu "holčičí kluk", ale tohle asi tenkrát nikoho nenapadlo.

Neoženil se, učil na škole, už je po smrti - uchlastal se v 55 letech.
    Tak já o těch v naší práci nemůžu říct nic negativního. Jsou to fakt skvělí kluci. Pozorní, galantní, vždycky pomůžou, dokážou se do člověka vcítit, loajální k firmě, pracovití, dbají o sebe, voní, krásně se s nimi povídá a je s nimi sranda, po večírku tě doprovodí až k autobusu nebo tramvaji a i ti přesně vyhledají kdy a odkud ti to jede a trvají na tom, abys jim poslala SMS, že jsi v pohodě dojela domů a jak umějí péct a vařit... mňam. Po takovým zeťákovi pro svojí dcerku by chňapla i náročná tchyně. Ale bohužel... 

Kdybych já osobně neměla rodinu a chtěla nějakého spolubydlícího, tak bych si rozhodně vybrala některého z nich z naší firmy.  Smile
    Víš co, Motolko?
    Já kterýho hezkýho a milýho chlapa potkám, tak se dozvím že je buzík. Cryyy
    Mám i kadeřníka a nemohu si ho vynachválit, je jemný, rychlý, milý a prostě jsem takového kadeřníka ještě neměla.

Všichni tihle lidé jsou vesměs velmi hodní.
    Otylka
    Otylka

Příspěvek pro Otylka 17/8/2017, 14:04

haslerka napsal:
    Hypatia napsal:

Ďábel je tam od samého začátku. Jen se tam občas vyskytl papež, který nebyl až tak krutý, zvrhlý a pod. Toť vše. 

Současný papež na mě působí naopak otevřeně. Naprosto nestydatě otevřeně se vysmívá všem. Převážně teda křesťanům.
    Jinak funkce se ujal jako šašek, něco jako náš Havel co by prezident - kreatura.

Vidím ho naprosto stejně. No

Úplně blbej.  

Nevidí si na špičku nosu, nebo slepě poslouchá příkazy "odkudsi"...
    Holky, nepodceňujte situaci, je nasazenej, já tomu pevně věřím.
    Otylka
    Otylka

Příspěvek pro Otylka 17/8/2017, 14:03

haslerka napsal:
    Marie2 napsal:Chudinka Heidi Janků. Ho..da z médií jí nedají pokoj.  Sad

Okurková sezona...  Nedivím se.

Není o čem psát, o migrantech se psát skoro nesmí, tématu voleb se média taky trochu vyhýbají...

Ale myslím, že na Heidi toho moc nevyštrachají.  Nedělala skandály.
    Dokud nezemřel I. Pavlík, tak den co den byla v Blesku na titulní straně Erbová s Řepkou. Maxismich Maxismich

Nedalo se to číst. Shock
    Jeden den: on řekl...
    Druhý den: ona řekla...
    Třetí den: on se mstí...
    Čtvrtý den: její odveta... bleble
    Otylka
    Otylka

Příspěvek pro Otylka 17/8/2017, 13:59

motolka napsal:
    haslerka napsal:Další blázen...:

https://www.novinky.cz/kultura/446490-vystava-voyer-ukaze-zive-sochy.html

Na co všechno si máme zvykat????  No No No
    Výstava?  Huch

Tohle se kdysi nazývalo peep-show. A i možnost dotyku, jo? To v peep-show taky bylo.  Very Happy Very Happy

Vydělávat se dá dneska prakticky na všem. A hned je z každýho umělec  Maxismich
    Nezapomenu na výstavu, kterou jsem viděla v televizi, kde jeden umělec vystavoval houna všech velikostí, tvarů a řídkosti. Při převozu svých exponátů se ještě domáhal nějakého odškodnění, že mu pytlík s hounama nějak dopravce poničil. Byl to prý raritní kousek  Rolf Rolf Ani nevím, jestli nakonec nějaký odškodnění dostal, nebo jestli mu dopravce vytvořil a daroval nějaký svůj exkrement  Laile Laile

Kdysi jsme jen kroutili hlavou nad mazanicemi a čmáranicemi. Umělci nás ještě překvapí. O tom nepochybuji.  Cheer
    Překvapí, ale myslím, že otupujeme, což je ještě horší. Anbet
    Existují pak vůbec ještě nějaké hranice?

Určitě nepřeháním, že touto cestou lidi chtějí víc a víc a jednou se dočkáme (třeba my už ne), že si figurínu budeme moci vraždit a mučit  a víc já co ještě. Cryyy Cryyy

Já to za umění nepokládám, prostě tam nejdu, ignoruju... ale najde se spousta zvrhlíků co tam půjdou, jakoby lidské tělo právě spadlo z Marsu a nikdo je neznal. Slina Slina

Já už vidím nadšenou MK, protože pro tu je to vrchol umění (zatím).    Kyticka
    Chtělo  by to ranní kávu. kafej
    Otylka
    Otylka

Příspěvek pro Otylka 17/8/2017, 13:50

motolka napsal:
    motolka napsal:V Júesej mají taky jednoho skvělýho umělce. Ten ty své obří houna vozí až do Hong Kongu  Hehe2 Hehe2 Hehe2

Diskuze - Stránka 6 VSV4abe09_HKG03_HONGKONG_0424_11

http://relax.lidovky.cz/vystava-hong-kongu-nabidne-obri-exkrement-i-pecene-prase-pkn-/zajimavosti.aspx?c=A130424_144835_ln_kultura_vsv&galerie
    ... jo a abyste si nemysleli, že Slováci jsou nějaký vořezávátka. Ty tam mají taky něco podobného  Very Happy Very Happy

https://kosice.korzar.sme.sk/c/6827215/fikcia-na-sidlisku-tahanovce-lezi-najvacsi-psi-exkrement.html
    A co my, nic???? Jak to? My si malujem politiky na tramvaje? YYess
    motolka
    motolka

Příspěvek pro motolka 17/8/2017, 13:46

motolka napsal:V Júesej mají taky jednoho skvělýho umělce. Ten ty své obří houna vozí až do Hong Kongu  Hehe2 Hehe2 Hehe2

http://relax.lidovky.cz/vystava-hong-kongu-nabidne-obri-exkrement-i-pecene-prase-pkn-/zajimavosti.aspx?c=A130424_144835_ln_kultura_vsv&galerie
    ... jo a abyste si nemysleli, že Slováci jsou nějaký vořezávátka. Ty tam mají taky něco podobného  Very Happy Very Happy

https://kosice.korzar.sme.sk/c/6827215/fikcia-na-sidlisku-tahanovce-lezi-najvacsi-psi-exkrement.html
    motolka
    motolka

Příspěvek pro motolka 17/8/2017, 13:44

V Júesej mají taky jednoho skvělýho umělce. Ten ty své obří houna vozí až do Hong Kongu  Hehe2 Hehe2 Hehe2

motolka
    motolka

Příspěvek pro motolka 17/8/2017, 13:41

haslerka napsal:Další blázen...:

Výstava?  Huch

Tohle se kdysi nazývalo peep-show. A i možnost dotyku, jo? To v peep-show taky bylo.  Very Happy Very Happy

Vydělávat se dá dneska prakticky na všem. A hned je z každýho umělec  Maxismich
    Nezapomenu na výstavu, kterou jsem viděla v televizi, kde jeden umělec vystavoval houna všech velikostí, tvarů a řídkosti. Při převozu svých exponátů se ještě domáhal nějakého odškodnění, že mu pytlík s hounama nějak dopravce poničil. Byl to prý raritní kousek  Rolf Rolf Ani nevím, jestli nakonec nějaký odškodnění dostal, nebo jestli mu dopravce vytvořil a daroval nějaký svůj exkrement  Laile Laile

Kdysi jsme jen kroutili hlavou nad mazanicemi a čmáranicemi. Umělci nás ještě překvapí. O tom nepochybuji.  Cheer
    haslerka
    haslerka

Příspěvek pro haslerka 17/8/2017, 10:47

Další blázen...:

haslerka
    haslerka

Příspěvek pro haslerka 17/8/2017, 09:24

Marie2 napsal:Chudinka Heidi Janků. Ho..da z médií jí nedají pokoj.  Sad

Okurková sezona...  Nedivím se.

Není o čem psát, o migrantech se psát skoro nesmí, tématu voleb se média taky trochu vyhýbají...

Ale myslím, že na Heidi toho moc nevyštrachají.  Nedělala skandály.
    haslerka
    haslerka

Příspěvek pro haslerka 17/8/2017, 09:22

Hypatia napsal:

Ďábel je tam od samého začátku. Jen se tam občas vyskytl papež, který nebyl až tak krutý, zvrhlý a pod. Toť vše. 

Současný papež na mě působí naopak otevřeně. Naprosto nestydatě otevřeně se vysmívá všem. Převážně teda křesťanům.
    Jinak funkce se ujal jako šašek, něco jako náš Havel co by prezident - kreatura.

Vidím ho naprosto stejně. No

Úplně blbej.  

Nevidí si na špičku nosu, nebo slepě poslouchá příkazy "odkudsi"...
    Marie2
    Marie2

Příspěvek pro Marie2 17/8/2017, 00:17

Chudinka Heidi Janků. Ho..da z médií jí nedají pokoj.  Sad
    Marie2
    Marie2

Příspěvek pro Marie2 17/8/2017, 00:06

Krteček napsal:
    Marie2 napsal:
    Cherry napsal:

Putin se nedávno k papežovi vyjádřil mmj. tak,  že to " není žádný Svatý muž.."
    Na mne papež působí takovým zakukleným, farizejským dojmem. Vůbec mu a jeho pohnutkám  nerozumím.
    No a Putin jako pravoslavný papeže pochopitelně neuznává. Pravoslavní mají několik "monachů", ti jsou uznáváni, žijí v souladu s přírodou, nemohou přijmout (a ani nechtějí) nic od ostatních lidí. Žijí jen z toho, co sami vyprodukují bez pomoci ostatních. Za křest, pohřeb, svatbu u nich se NIC neplatí ani nedaruje. Aspoň tak je to u nás doma... 
    Ale zato pop (pravoslavný kněz) bere prachy od státu i od lidí za všechny výše vyjmenované úkony...

Tak u vás doma snad. Ale v Rusku ta jejich levoslavná církev připravuje svědky Jehovovy o jejich majetek. Nozka  down
    O tom vážně nic nevím, ale nemyslím si, že to tak je. Od perestrojky se to pro JS hodně zlepšilo tam i tady.
     Jinak byli v minulosti týráni více než židé i Židé: koncentráky, později, po osvobození rudou armádou, uranové doly a vraždy či gulag.
    Krteček
    Krteček

Příspěvek pro Krteček 16/8/2017, 23:51

Marie2 napsal:
    Cherry napsal:

Na mne papež působí takovým zakukleným, farizejským dojmem. Vůbec mu a jeho pohnutkám  nerozumím.
    No a Putin jako pravoslavný papeže pochopitelně neuznává. Pravoslavní mají několik "monachů", ti jsou uznáváni, žijí v souladu s přírodou, nemohou přijmout (a ani nechtějí) nic od ostatních lidí. Žijí jen z toho, co sami vyprodukují bez pomoci ostatních. Za křest, pohřeb, svatbu u nich se NIC neplatí ani nedaruje. Aspoň tak je to u nás doma... 
    Ale zato pop (pravoslavný kněz) bere prachy od státu i od lidí za všechny výše vyjmenované úkony...

Tak u vás doma snad. Ale v Rusku ta jejich levoslavná církev připravuje svědky Jehovovy o jejich majetek. Nozka down
    Hypatia
    Hypatia

Příspěvek pro Hypatia 16/8/2017, 23:10

Marie2 napsal:
    Otylka napsal:

Poslední papež měl být dle předpovědí černoch.
    Málem byl!
    Než se tam zjevilo tohle "dílo" František, kde se vzal  - tu se vzal. Zpočátku sympatický, lidový, dnes bych mu ruku nepodala.
    Je faleš sama a za jeho počestnost rozhdódně ruku nikam strkat nebudu.

To bude konec tajuplného a nedotknutelného Vatikánu, dostal se tam ďábel.
    Třeba Vatikán jako takový je dílem Ďábla...  Wink  Všechny ty jejich modly, ta nemorální špína od počátku trvající dodnes,..., atd.

Aha, stejná  myšlenka  Wink
    Hypatia
    Hypatia

Příspěvek pro Hypatia 16/8/2017, 22:51

Otylka napsal:

Málem byl!
    Než se tam zjevilo tohle "dílo" František, kde se vzal  - tu se vzal. Zpočátku sympatický, lidový, dnes bych mu ruku nepodala.

Současný papež na mě působí naopak otevřeně. Naprosto nestydatě otevřeně se vysmívá všem. Převážně teda křesťanům. Jinak funkce se ujal jako šašek, něco jako náš Havel co by prezident - kreatura.
    Marie2
    Marie2

Příspěvek pro Marie2 16/8/2017, 22:35

Otylka napsal:

Málem byl!

Třeba Vatikán jako takový je dílem Ďábla...  Wink  Všechny ty jejich modly, ta nemorální špína od počátku trvající dodnes,..., atd.
    Marie2
    Marie2

Příspěvek pro Marie2 16/8/2017, 22:25

Cherry napsal:

No a Putin jako pravoslavný papeže pochopitelně neuznává. Pravoslavní mají několik "monachů", ti jsou uznáváni, žijí v souladu s přírodou,  nemohou přijmout (a ani nechtějí) nic od ostatních lidí. Žijí jen z toho, co sami vyprodukují bez pomoci ostatních. Za křest, pohřeb, svatbu u nich se NIC neplatí ani nedaruje. Aspoň tak je to u nás doma... 
    motolka
    motolka

Příspěvek pro motolka 16/8/2017, 22:23

Otylka napsal:

Tak já o těch v naší práci nemůžu říct nic negativního. Jsou to fakt skvělí kluci. Pozorní, galantní, vždycky pomůžou, dokážou se do člověka vcítit, loajální k firmě, pracovití, dbají o sebe, voní, krásně se s nimi povídá a je s nimi sranda, po večírku tě doprovodí až k autobusu nebo tramvaji a i ti přesně vyhledají kdy a odkud ti to jede a trvají na tom, abys jim poslala SMS, že jsi v pohodě dojela domů a jak umějí péct a vařit... mňam. Po takovým zeťákovi pro svojí dcerku by chňapla i náročná tchyně. Ale bohužel... 

Kdybych já osobně neměla rodinu a chtěla nějakého spolubydlícího, tak bych si rozhodně vybrala některého z nich z naší firmy.  Smile
    Marie2
    Marie2

Příspěvek pro Marie2 16/8/2017, 22:21

Cherry napsal:

Tohoto papeže jsem kdysi velmi obdivovala a Jana z Polska také. Ale Jana hlavně jako básníka. 
    Teď nevím, co si mám o Františkovi myslet. Bylo mi sympatické, že je z chudých poměrů, chová se jinak než ostatní ve Vatikánu. Natočili o něm sympatický a hezký film. Pořád najdu na něho dobré slovo, ale, a to je to ale... Už to přehání...
    Marie2
    Marie2

Příspěvek pro Marie2 16/8/2017, 22:17

Cherry napsal:

Když ono je to dnes tak IN.

Kdo je normální, jakoby ani nebyl. To je přece tak nudné !!

Zvrácená doba holt vyžaduje své "hrdiny!".
    Duhové hrdiny.  tarax
    Nebo ten zarostlý chlap v modrých květovaných šatičkách s rozparkem až tam...   Hehe2
    Marie2
    Marie2

Příspěvek pro Marie2 16/8/2017, 22:10

motolka napsal:

Pamatuju. Taky se mi líbil. Nejen film, ale i Richard Chamberlain. Jak mě pak zamrzelo, že je taky homosexuál.
    A kdybyste viděli, kolik homosexuálů máme v práci  No U některých se to dá poznat rovnou, u některých mi padá čelist, když se to po čase dozvím. A pak tam máme i několik bisexuálů. Těm je pohlaví úplně šumák  smich2 Ani nevím, jestli tam máme i lesbičky. Buď žádné nemáme, nebo se tím nechlubí a nebo se ta informace jen nedostala ke mně.  Maxismich
    Také mě to zamrzelo. Hodně se mi líbil. Ach...  Sad

Ten film byl v některých zemích zakázán. Hlavně v Itálii. A také měl odezvu u knězů. Mnozí žádali, aby se před vysvěcením mohli oženit stejně jako pravoslavní nebo řeckokatolíci. A v Austrálii to žádali i římskokatolíci. 
    Myslím, že by to bylo fajn a nebylo by tolik skandálů ohledně knězů.

A pokud jde o lesbičky, kdybych Tě přišla navštívit do práce, hned by bylo jasné, za kterou stranu kopou.  tarax  Já mám totiž tu smůlu, že velmi přitahuji lesbičky a nenechají se odradit ani když řeknu: huš, potvoro...  Nozka kick
    Nevím, čím to je, nechápu to, ale furt mají pocit, že kopu za jejich klub.  vlasy Crying
    Otylka
    Otylka

Příspěvek pro Otylka 16/8/2017, 21:19

motolka napsal:
    Otylka napsal:

Nechápu kde se to vyrojilo.

Byli, jistě, ale tolik???
    Heteropár abyste pohledali v poledne se svíčkou v ruce.
    Jak já se stydím, že jsem nenormální - hetero.. help
    Já jsem zase ráda, že jsem jsem narodila už dřív a našla jsem hetero manžela. Dneska bych asi chodila se svíčkou, na rukách vosk a našla bych tak akorát kulový. Asi jako vedle ty popelátka.  Maxismich
    Zvláštní, že jsem dřív na žádné homosexuály nenarážela. Každý kluk, který se mi líbil byl hetero. A dneska je každý druhý na kluky. Čím je hezčí, tím víc je homo  Very Happy

motolka
    motolka

Příspěvek pro motolka 16/8/2017, 21:07

Otylka napsal:

Nechápu kde se to vyrojilo.

Byli, jistě, ale tolik???
    Heteropár abyste pohledali v poledne se svíčkou v ruce.
    Jak já se stydím, že jsem nenormální - hetero.. help
    Já jsem zase ráda, že jsem jsem narodila už dřív a našla jsem hetero manžela. Dneska bych asi chodila se svíčkou, na rukách vosk a našla bych tak akorát kulový. Asi jako vedle ty popelátka.  Maxismich
    Zvláštní, že jsem dřív na žádné homosexuály nenarážela. Každý kluk, který se mi líbil byl hetero. A dneska je každý druhý na kluky. Čím je hezčí, tím víc je homo  Very Happy

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Similar topics

-

Právě je 1/11/2024, 02:33