Myslím, že to preventivně použiju k přeposlání i já.haslerka napsal:moc hezky řečené.motolka napsal:To je totiž tzv. volná výchova.Dragana napsal:
Můj názor je ten, že dnešní haranti nemají žádné povinnosti, doma nesáhnou na práci, s ničím nepomůžou, jen dřepí u počítačů, na pazourách přirostlý mobil a nudí se.
Z nudy vymýšlejí hovadiny.
A není to tím, že rodiče nemají čas.
Houbeles, ten dřív neměli stejně a zvládli děti vychovat.
Byli autoritou.
Dneska do nich harant kopne a pošle je s klidem kamsi.
Co z nich může vyrůst?
Tady je k tomu zrovna takový pěkný článek
Děti s volnou výchovou zažívají dva nejhorší lidské pocity. Nejistotu a bezmoc
http://www.rozhlas.cz/vysocina/tandem/_zprava/deti-s-volnou-vychovou-zazivaji-dva-nejhorsi-lidske-pocity-nejistotu-a-bezmoc--1497075
odkaz přepošlu synovi, aby věděl, čeho se vyvarovat ve výchově synáčka.
Přihlášení
Poslední téma
Statistiky
Uživatelé zaslali celkem 41228 příspěvků v 61 tématu
Je zde 37 registrovaných uživatelů
Nejnovějším registrovaným uživatelem je standa82
+11
motolka
Irča
Cherry
Otylka12345
Marie2
Laura
Krteček
Kalamandra
Hypatia
haslerka
Dragana
15 posters
Diskuze
Otylka- Posts : 3763
- Post n°226
Re: Diskuze
haslerka- Posts : 10811
- Post n°227
Fandys, všimla sis, u kterého hrobu Kramní byli, kde postáli, kytičku položili? U toho "jejich" prázdného, nebo u toho s Monikou a Klárkou?fandys napsal:Ano, byla jsem tam včera poprvé. V naši širší rodině se vybírá pomník na nový hrob, tak pro inspiraci - v Karviné jsou na hřbitově pomníky i s cenou. Do autobusu MHD, kterým jsem jela přistoupili i manželé Rychlí, takže jsem měla snadnou orientaci k oběma hrobům. Po jejich odchodu jsem přidala kytičku růžových růžiček do vázy na původní pomník.motolka napsal:Tos fotila ty, Fandys? Tys tam byla?fandys napsal:
Dragana- Posts : 3303
- Post n°228
Fandys, i já ti děkuju, žes za "holkama" byla.
Je mi smutno.
Klárka by dnes už byla malá slečna, která by prožívala první zamilování, parádila by se, možná přemýšlela o tom, čím by chtěla být....
Táta jí zavraždil a jeho rodiče místo aby vnučku oplakávali, aby jí slíbili, že udělají všechno pro potrestání té vraždící zrůdy, tak se tak akorát holčičce vysmívají tím, jak svého vraždícího syna obhajují.
Měli by lézt kanálama a ne se producírovat na veřejnosti.
Je mi smutno.
Klárka by dnes už byla malá slečna, která by prožívala první zamilování, parádila by se, možná přemýšlela o tom, čím by chtěla být....
Táta jí zavraždil a jeho rodiče místo aby vnučku oplakávali, aby jí slíbili, že udělají všechno pro potrestání té vraždící zrůdy, tak se tak akorát holčičce vysmívají tím, jak svého vraždícího syna obhajují.
Měli by lézt kanálama a ne se producírovat na veřejnosti.
- Post n°229
fandys, díky, jsi moc hodná.fandys napsal:Ano, byla jsem tam včera poprvé. V naši širší rodině se vybírá pomník na nový hrob, tak pro inspiraci - v Karviné jsou na hřbitově pomníky i s cenou. Do autobusu MHD, kterým jsem jela přistoupili i manželé Rychlí, takže jsem měla snadnou orientaci k oběma hrobům. Po jejich odchodu jsem přidala kytičku růžových růžiček do vázy na původní pomník.motolka napsal:Tos fotila ty, Fandys? Tys tam byla?fandys napsal:
fandys- Posts : 277
- Post n°230
Ano, byla jsem tam včera poprvé. V naši širší rodině se vybírá pomník na nový hrob, tak pro inspiraci - v Karviné jsou na hřbitově pomníky i s cenou. Do autobusu MHD, kterým jsem jela přistoupili i manželé Rychlí, takže jsem měla snadnou orientaci k oběma hrobům. Po jejich odchodu jsem přidala kytičku růžových růžiček do vázy na původní pomník.motolka napsal:Tos fotila ty, Fandys? Tys tam byla?fandys napsal:
- Post n°231
Koukám, že Víla dnes zas filozofuje.
Umí najít téma, kde jí nic od nikoho nehrozí.
Politice, burkám, muslimům a migrantům se vyhýbá jak čert kříži.
http://www.popelky.cz/prave-ted/k-ranni-kave-odhalena-zpoved-ano-nebo-ne.html
Umí najít téma, kde jí nic od nikoho nehrozí.
Politice, burkám, muslimům a migrantům se vyhýbá jak čert kříži.
http://www.popelky.cz/prave-ted/k-ranni-kave-odhalena-zpoved-ano-nebo-ne.html
- Post n°232
moc hezky řečené.motolka napsal:To je totiž tzv. volná výchova.Dragana napsal:
Můj názor je ten, že dnešní haranti nemají žádné povinnosti, doma nesáhnou na práci, s ničím nepomůžou, jen dřepí u počítačů, na pazourách přirostlý mobil a nudí se.
Byli autoritou.
Co z nich může vyrůst?
http://www.rozhlas.cz/vysocina/tandem/_zprava/deti-s-volnou-vychovou-zazivaji-dva-nejhorsi-lidske-pocity-nejistotu-a-bezmoc--1497075
odkaz přepošlu synovi, aby věděl, čeho se vyvarovat ve výchově synáčka.
motolka- Posts : 4395
- Post n°233
To je totiž tzv. volná výchova.Dragana napsal:
Byli autoritou.
Co z nich může vyrůst?
- Post n°234
Můj názor je ten, že dnešní haranti nemají žádné povinnosti, doma nesáhnou na práci, s ničím nepomůžou, jen dřepí u počítačů, na pazourách přirostlý mobil a nudí se.motolka napsal:Taky nevím, co se to posledních pár let děje. Buď o tom víc píšou nebo to od dob Kramných sledujeme víc?
Je to hodně smutný.
Nebo kolik mladých lidí, kteří si chtějí sáhnout na život, se u toho filmuje a dává to na Facebook. A najdou se další, kteří se inspirují a jdou to taky napodobit
Nedávno jsem dohledávala, jestli ty nůžky a kružítko, co našli u OS v autě nemohlo mít něco společného se satanskými rituály. O tom jsem sice nic nenašla - no něco ano na nějaké diskuzi, ale nemělo to velikou váhu. Ale kdybys viděla, na kolik různých stránek jsem narazila, kde si mladí lidé dávají rady jak se nejlépe řezat, píchat, sebepoškozovat. Jaké nástroje nejlépe použít a kde to nejvíc bolí a přitom to nikdo nevidí (hlavně rodiče). Udělalo se mi z toho šoufl. Děsivé.
Byli autoritou.
Co z nich může vyrůst?
- Post n°235
Taky nevím, co se to posledních pár let děje. Buď o tom víc píšou nebo to od dob Kramných sledujeme víc?Laura napsal:
Motolko, co se to v poslední době děje, to je na palici.
Nejenom nehody na cestách.
Jako mám třeba v mysli i tu dívčinu, co zpívala - Jsem perníková princezna....Ha. ha,,,,
Pak měla díru v krku.
Sorry, tak to je.
Já mám prázdniny a trčím co nejvíce doma.
Dobrovolně.
A teď?
3 lidé, včetně malého dítěte zavražděni.
Navíc v Liberci zapíchne někdo tchýni a dítě zdroguje....
A to se stupňuje, příště někdo vyvraždí celou vesnici.
Je to hodně smutný.
Nebo kolik mladých lidí, kteří si chtějí sáhnout na život, se u toho filmuje a dává to na Facebook. A najdou se další, kteří se inspirují a jdou to taky napodobit
Nedávno jsem dohledávala, jestli ty nůžky a kružítko, co našli u OS v autě nemohlo mít něco společného se satanskými rituály. O tom jsem sice nic nenašla - no něco ano na nějaké diskuzi, ale nemělo to velikou váhu. Ale kdybys viděla, na kolik různých stránek jsem narazila, kde si mladí lidé dávají rady jak se nejlépe řezat, píchat, sebepoškozovat. Jaké nástroje nejlépe použít a kde to nejvíc bolí a přitom to nikdo nevidí (hlavně rodiče). Udělalo se mi z toho šoufl. Děsivé.
Laura- Posts : 1624
- Post n°236
Motolko, co se to v poslední době děje, to je na palici.motolka napsal:Tenhle příspěvek jsem úplně přehlídlaLaura napsal:Dragi, co se stalo, to je hrůza?Dragana napsal:Tak tohle byl manžel Jindři kamarádky.
https://www.novinky.cz/krimi/446110-ridic-na-plzensku-neprezil-naraz-do-viaduktu.html
Nechci ani myslet na to, že by se to stalo někomu mému bližnímu.
To byla, Dragi, nehoda, nebo tam najel schválně a spáchal sebevraždu? Už se to ví?
Upřímnou soustrast kamarádce Jindřišky.
Nejenom nehody na cestách.
Jako mám třeba v mysli i tu dívčinu, co zpívala - Jsem perníková princezna....Ha. ha,,,,
Pak měla díru v krku.
Sorry, tak to je.
Já mám prázdniny a trčím co nejvíce doma.
Dobrovolně.
A teď?
3 lidé, včetně malého dítěte zavražděni.
Navíc v Liberci zapíchne někdo tchýni a dítě zdroguje....
A to se stupňuje, příště někdo vyvraždí celou vesnici.
- Post n°237
Asi to tak bude. Vždycky na Moniku myslela. Neustále hrob navštěvovala. Pak ho taky tak rychle našly a nemusely ho hledat úplně někde jindehaslerka napsal:
Možná myslí, fotí, navštěvuje...
Ale tajně, a rozesílá to pouze SZ.
Abychom zase nepinožili. A nešťourali..
Ona nás vlastně chrání před námi samými.
Je to zgruntu hodná holka.
Vidíš a kvůli nám fotky nezveřejňuje Máme co jsme chtěly Ještě bychom něco vyšťouraly, co tak pečlivě schovaly, zakamuflovaly, zphotoshopovaly
- Post n°238
Možná myslí, fotí, navštěvuje...motolka napsal:Carmila tam jezdí pořád, ne? Na výročí, narozeniny, svátky...haslerka napsal:
Měly bychom tam vyslat vyslance. S fotoaparátem.
Navrhuji Kudláčkovou s Carmilou.
už o tam znají, můžou klidně i potmě a poslepu.
Neustále myslí na svojí kamarádku Moniku. Tedy alespoň to psala v jednom ze svých posledních příspěvků. A slíbila i fotky. Asi nějak zapomněla. Nebo se už KU nechce připomínat. Tenkrát ta návštěva asi úplně stačila.
Ale tajně, a rozesílá to pouze SZ.
Abychom zase nepinožili. A nešťourali..
Ona nás vlastně chrání před námi samými.
Je to zgruntu hodná holka.
- Post n°239
Tenhle příspěvek jsem úplně přehlídlaLaura napsal:Dragi, co se stalo, to je hrůza?Dragana napsal:Tak tohle byl manžel Jindři kamarádky.
https://www.novinky.cz/krimi/446110-ridic-na-plzensku-neprezil-naraz-do-viaduktu.html
To byla, Dragi, nehoda, nebo tam najel schválně a spáchal sebevraždu? Už se to ví?
Upřímnou soustrast kamarádce Jindřišky.
- Post n°240
Písnu do uzavřené skupiny, jo?Laura napsal:Dragi, co se stalo, to je hrůza?Dragana napsal:Tak tohle byl manžel Jindři kamarádky.
- Post n°241
Tak snad ceny náhrobků porostou. Nutně by potřebovala finanční injekci, aby mohla svého svatého synáčka dostat z kriminálu.Dragana napsal:
Matinka buď na prázdném hrobu sedí jak kvočna, aby jí nikdo nepředběh a ona pak neměla kam složit svoje kosti, nebo ho má jako nemovitost, kde cena narůstá s věkem. Ovšem náhrobek má doma, aby ho měla stále na očích.
Hlavně by měla pohnout zadkem, že ten blb v kriminále zapomene, že s elektřinou neumí zacházet
- Post n°242
Carmila tam jezdí pořád, ne? Na výročí, narozeniny, svátky...haslerka napsal:
Měly bychom tam vyslat vyslance. S fotoaparátem.
Neustále myslí na svojí kamarádku Moniku. Tedy alespoň to psala v jednom ze svých posledních příspěvků. A slíbila i fotky. Asi nějak zapomněla. Nebo se už KU nechce připomínat. Tenkrát ta návštěva asi úplně stačila.
- Post n°243
Dragi, co se stalo, to je hrůza?Dragana napsal:Tak tohle byl manžel Jindři kamarádky.
- Post n°244
I to je možné.Dragana napsal:Třeba tam sedí obě.haslerka napsal:V tom případě bude ten náhrobek mít cenu vysokou nevyčíslitelnou.Dragana napsal:Matinka buď na prázdném hrobu sedí jak kvočna, aby jí nikdo nepředběh a ona pak neměla kam složit svoje kosti, nebo ho má jako nemovitost, kde cena narůstá s věkem. Ovšem náhrobek má doma, aby ho měla stále na očích.motolka napsal:Jo, moc dalekohaslerka napsal:
Ostravu a Karvinou prostě postavili blbě. Moc daleko.
Zajímalo by mě, jestli tam je i ten druhý hrob a jestli se o něj mamá Rychlá stará, nebo jestli tu druhou trapnost dali už pryč, když pod ní nikdo neleží.
Ta nás přežije všechny. Bude něco podobného jako hanule.
Nebudou jí chtít ani v nebi ani v pekle.
Matinka nad hrobem a sovice na jejím rameni.
Takové sousoší.
Muselo by to být krásné sousoší. Takové oduševnělé.
- Post n°245
Bavilo. Ale jenom některý.Laura napsal:Tak jsi mohla být fotografka.haslerka napsal:Ta se má, že jo...motolka napsal:Tos fotila ty, Fandys? Tys tam byla?fandys napsal:
Já bydlet blíž, to by byly reportáže....
A těch fotek.
Musely byste mě utlouct palicí, abych přestala.
Moc velká škoda, že se tam nedostala ta Barbie.
Když už kvůli tomu dojela až do Ostravy.
Minula jsi se povolání.
A to by tě bavilo, fotit hroby?
Ty s beruškama.
- Post n°246
Třeba tam sedí obě.haslerka napsal:V tom případě bude ten náhrobek mít cenu vysokou nevyčíslitelnou.Dragana napsal:Matinka buď na prázdném hrobu sedí jak kvočna, aby jí nikdo nepředběh a ona pak neměla kam složit svoje kosti, nebo ho má jako nemovitost, kde cena narůstá s věkem. Ovšem náhrobek má doma, aby ho měla stále na očích.motolka napsal:Jo, moc dalekohaslerka napsal:
Zajímalo by mě, jestli tam je i ten druhý hrob a jestli se o něj mamá Rychlá stará, nebo jestli tu druhou trapnost dali už pryč, když pod ní nikdo neleží.
Matinka nad hrobem a sovice na jejím rameni.
Takové sousoší.
- Post n°247
Tak jsi mohla být fotografka.haslerka napsal:Ta se má, že jo...motolka napsal:Tos fotila ty, Fandys? Tys tam byla?fandys napsal:
Já bydlet blíž, to by byly reportáže....
A těch fotek.
Musely byste mě utlouct palicí, abych přestala.
Moc velká škoda, že se tam nedostala ta Barbie.
Když už kvůli tomu dojela až do Ostravy.
Minula jsi se povolání.
A to by tě bavilo, fotit hroby?
- Post n°248
V tom případě bude ten náhrobek mít cenu vysokou nevyčíslitelnou.Dragana napsal:Matinka buď na prázdném hrobu sedí jak kvočna, aby jí nikdo nepředběh a ona pak neměla kam složit svoje kosti, nebo ho má jako nemovitost, kde cena narůstá s věkem. Ovšem náhrobek má doma, aby ho měla stále na očích.motolka napsal:Jo, moc dalekohaslerka napsal:
- Post n°249
Matinka buď na prázdném hrobu sedí jak kvočna, aby jí nikdo nepředběh a ona pak neměla kam složit svoje kosti, nebo ho má jako nemovitost, kde cena narůstá s věkem. Ovšem náhrobek má doma, aby ho měla stále na očích.motolka napsal:Jo, moc dalekohaslerka napsal:
- Post n°250
Měly bychom tam vyslat vyslance. S fotoaparátem.motolka napsal:Jo, moc dalekohaslerka napsal:
|
|
18/12/2021, 20:57 pro haslerka
» Diskuze
9/12/2021, 21:03 pro Dragana
» Diskuze
11/7/2020, 10:19 pro Otylka
» Diskuze
25/11/2019, 00:39 pro haslerka
» Diskuze
15/6/2019, 10:14 pro Hypatia
» Diskuze